Sociale dumpere sortlistes. Godt nyt i ældrepleje.

Sociale dumpere sortlistes. Vellykket forsøg i ældreplejen.
Skal der være en sortliste, et register med de firmaer, som ikke overholder gældende overenskomster for løn og andre arbejdsvilkår? Ja lyder det i et nyt udspil fra borgmestrene i landet 4 største kommuner, København, Århus, Ålborg og Odense. Odense ser Rødt har talt med Odenses Borgmester Peter Rahbæk Juel, der har taget initiativet til et centralt register over firmaer, der bevidst snyder deres ansatte for den rette løn og andre overenskomstrettigheder. Et initiativ der bliver afvist af arbejdsgiverforeningen Dansk Industri, men som hilses velkommen hos 3F Byg i Odense, hvor man i en forholdsvis lille fagforening har 2½ medarbejder beskæftiget med at kontrollere social dumping på de odenseanske byggepladser.
TV Odense ser Rødt har også besøgt et vellykket forsøg med ”faste tværfaglige teams” i den odenseanske ældrepleje, hvor små selvstyrende grupper af sosu’er, sygeplejersker og fysio -og ergoterapeuter kommer fast hos de samme borgere. Et forsøg man håber kan finde genklang på Christiansborg, sådan at det kan blive udbredt til hele landet.
Sociale dumpere sortlistes bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=T29AiGUt6us
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Sociale dumpere sortlistes. Godt nyt i ældrepleje.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.