Fred Mad Kultur Odense min By.

Fred Mad Kultur Odense min By.
TV Odense min By har i denne udgave været med til 2 lokale opråb om fred i Gaza. En stor demonstration med flere tusind der lørdag gik igennem centrum med et råb om at ”Gaza’s børn har ret liv”. Og så en stille protest hvor der søndag blev tændt lys ved symbolske kister, for at huske de næsten 5000 palæstinensiske børn, der er blevet dræbt siden den 7.oktober.
I et andet og mere fredeligt hjørne af den odenseansk virkelighed, var vi med til premiere på MOD 2. en kunstnerisk Hybrid om at slippe fortidens lænker. Det kvindelige musikalske netværk LunArs har allieret sig med fortæller Maria Junghans, det Fynske Dansekompagni og performer Fibbe Dahlslykke Sarbo. Resultatet er blevet et stykke alternativt scenekunst, der med sang, dans og fortælling handler om mod til at sige til og fra, mod til at elske, mod til at tro, mod til at handle også når alt håb synes ude.
Og så skal vi huske at uge 45 er en ”Danmark spiser sammen mod Ensomhed” uge. Så som en opfordring til at finde et lokalt arrangement, viser vi en reportage fra et stort Odense spiser sammen i Rådhushallen tilbage. i april.
Sidst i programmet finder du et Poetry Slam og Efterårsstemning fra Åløkke Skoven.
Fred Mad Kultur Odense min By. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/  Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Zg4Vt0GkLvU
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Fred Mad Kultur Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.