Stille Krystalnat i konfliktfyldt tid.

Stille Krystalnat i konfliktfyldt tid.
Omkring 50 odenseanere var samlet for at mindes Krystalnatten på et tidspunkt, hvor den brutale konflikt i Gaza, deler danskernes holdning til hvem det er, der genererer had og etnisk forfølgelse. Noget der også var på den politiske dagsorden i Tyskland den 9.november 1938.  Krystalnatten, har fået sit navn efter de mange glasskår fra knuste butiksruder der glimtede i flammerne, da organiserede nazister havde ødelagt 7500 jødiske forretninger, brændt hundredvis af synagoger, og direkte pryglet 90 jøder ihjel imens tusinder blev mishandlet og mere 30.000  jødiske mænd blev arresteret af Gestapo og sendt til de KZ lejre, hvor de senere blev dræbt.
Odense ser Rødt har også en reportage fra en særligt Spis Sammen aften i Bronx, Bolbro. Og så har vi været til klima og miljødebat hos kafé Kloden, som havde inviteret SF’s Rsamus Nordquist og Lone Andersen fra Landbrug & Fødevarer til debat om ”Bæredygtigt Landbrug”
Stille Krystalnat i konfliktfyldt tid. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=yaEqdXlCiAg
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Stille Krystalnat i konfliktfyldt tid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.