Krystalnat Danskhed Hverdagsracisme.

Krystalnat Danskhed Hverdagsracisme.
TV Udsyn har i denne udgave en reportage fra en stille markering af Krystalnatten i Odense. Omkring 50 odenseanere gik i fakkeloptog. på et tidspunkt, hvor den brutale konflikt i Gaza, deler danskernes holdning til hvem det er, der genererer had og etnisk forfølgelse.
Og fordi konflikten i Gaza har givet vores socialdemokratiske statsminister og de højre nationale en ny anledning til at angribe ikke-vestlige og muslimske medborgere, så viser vi et forsøg på at definere den danskhed, som bl.a. Mette Frederiksen og Inger Støjberg gerne vil værne om.
Vi har også med udgangspunkt i forumteaterforestillingen ”Hjemme Bedst” set på Hvordan det føles, når manglen på accept af det ukendte, fremmedhadet eller måske ligefrem racisme, rammer én tilfældigt i hverdagen. Eller i form af en lovgivning der de senere år er begyndt at skelne mellem de med ”vestlig” og de med ”ikke-vestlig” oprindelse.  
Allersidst i programmet finder du en reportage om Solsikkesnoren, der signalerer, at der måske er behov for hensyn til en medborger, der f.eks. lider med en hjerneskade.
Krystalnat Danskhed Hverdagsracisme. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=yaEqdXlCiAg
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Krystalnat Danskhed Hverdagsracisme.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.