Hvordan ser fremtidens ældrepleje ud?

Hvordan ser fremtidens ældrepleje ud?
Det har et ekspertråd givet deres bud på, da de tirsdag den 22. november, på et pressemøde på Odense Rådhus, kunne præsentere en række anbefalinger til Odense kommune for fremtidens ældrepleje.
Netop behovet for et nyt blik på ældreområdet er akut. For alt imens vi bliver flere ældre, bliver der færre til at tage sig af dem. Odense kommune står, som resten af landets kommuner, over for massive udfordringer med rekruttering og fastholdelse af fagpersonale, både nu og i fremtiden. 
Derfor har politikerne udpeget et hold af eksperter, som har haft til opgave at komme med anbefalinger til, hvordan Odenses ældrepleje kan se ud i fremtiden. Og det er blevet til intet mindre end 38 konkrete anbefalinger, der ligger op til store forandringer i ældreplejen. Eksperterne anbefaler blandt andet større fokus på velfærdsteknologi, mere inddragelse af civilsamfundet – og så en ny måde at organisere sig på – i små faste og selvstyrende tværfaglige teams. 
Vi var med på pressemødet, hvor vi talte med formand for ekspertrådet Pia Kürstein Kjellberg, Ældre- og Handicaprådmand Brian Dybro og Sosu-arbejderen Marie Maegaard.
 
Hvordan ser fremtidens ældrepleje ud? Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=VpQI9bpRLm8
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Hvordan ser fremtidens ældrepleje ud?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.