Mission Julegave Nyt fra Vores Fyn.

Mission Julegave Nyt fra Vores Fyn.
Hvis du er en af mange, som har svært ved at overskue hvordan pengene skal række i en måned, hvor der er forventninger om gaver til børnene og måske noget ekstraordinær mad. Så kan der være hjælp at hente når frikirken Vineyard, Odense uddeler gratis julegaver og børnetøj i ugen, der kommer.
Vi var med da frivillige var i gang med at sortere og klargøre en hel masse legetøj, spil og børnetøj. Potentielle julegaver som de har modtaget fra gavmilde privatpersoner, men også fra Røde Kors Genbrug i Ullerslev og Bronx i Bolbro.
Vineyard har adresse på Grønløkkevej 8D Odense C. Og der er åbent for valg af julegave hhv. onsdag – torsdag 6-7. december kl. 16.30-19 og igen lørdag den 9.december kl.10-14.
TV Odense min By har også en reportage fra den årlige udgivelse af antologien Vores Fyn. En række personlige beretninger fra Fynboer, som i denne udgave både fortæller om kvindeoprør i Iran, flugt fra etnisk udrensning i Bosnien og en Skamstøtte i Hong Kong. Men også om en cykeltur rundt på Fyn. Og et koreansk adoptivbarns rejse frem til at føle sig hjemme i Danmark. 
Jørgen Nancke, der tog initiativ til Vores Fyn tilbage i 2018, har sin egen særlige historie. En historie hvor han efter mange år som taxachauffør, pludselige ændrede livsbane efter at have været involveret i en ulykke. Så vi har fundet en reportage fra udgivelsen af hans første digtsamling “Ravnsort”. Som selvfølgelig blev præsenteret på biblioteket i Vollsmose, hvor han var vokset op, og havde boet det meste af sit liv.
Sidst i programmet finder du et indslag fra en lokal markering af FN’s internationale dag den 25.november ”For afskaffelse af vold mod kvinder”. 
Mission Julegave Nyt fra Vores Fyn. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=leoxnFlJXjM
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Mission Julegave Nyt fra Vores Fyn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.