Klimaalarm og Fattigmobning.

Klimaalarm og Fattigmobning.
TV Udsyn har i denne udgave nogle lokale aproposer til COP 28 i Dubai. Sebastian Mernild fortæller om hvordan FN’s klimapanel ser på udviklingen af den globale opvarmning de næste årtier. Vi har også mødt Minister for global klimapolitik, Dan Jørgensen, der ved COP 28 skal være med til at lede en forhandlingsgruppe, som skal tjekke om FN’s medlemslande også har de nationale klimamål, der skal til for at overholde Paris aftalens målsætning om at holde den globale temperaturstigning ned på 1½ grad. Et mål der ifølge Dan Jørgensen og mange andre kun kan nås, hvis der kommer en global aftale om at udfase fossile brændsler.
Du kan også se en reportage om den Kontanthjælpsaftale, der bl.a. vil indføre tvungen arbejdspligt 37 timer om ugen til den laveste ydelse. En aftale der også vil fastholde tusindvis af børnefamilier på den forkerte side af fattigdomsgrænsen.
Sidst i programmet er der klimaaktivist nostalgi fra den store demonstration ved COP 15 i København og et møde med øko-entreprenør Steen Møller der bestræber sig på affaldsfrit og bæredygtigt liv i landsbyen Friland.

Klimaalarm og Fattigmobning. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=8sq53inbyEc

Udgivet LOKALT, OSRTV | Kommentarer lukket til Klimaalarm og Fattigmobning.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.