Handicappris til Legehelt og Feriehjælper.

Handicappris til Legehelt og Feriehjælper.
Så har Odense Kommune og Handicaprådet igen uddelt anerkendende priser til frivillige ildsjæle, der gør en forskel og yder en ekstra indsats for medborgere med et handicap. I år gik initiativprisen til Cæcilie Nordstrøm, der udover sit daglige virke som legehelt blandt syge børn på OUH, også kommer og leger på Børnehusene Stjernen, der er et døgntilbud til børn og unge med svære psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Tilgængelighedsprisen som skal hædre nogen der har gjort en indsats, for at gøre det nemmere for borgere med et handicap, at deltage i samfundslivet, gik til Lene Hansen Vestfyns Ferieklub. Lene Hansen, der som frivillig feriehjælper er med til at løse flere af de opgaver, som ellers kan synes uoverskuelige, hvis man skal ud at rejse med et fysisk handicap.
Odense ser Rødt var med til prisuddelingen, hvor vi også talte med rådmand Brian Dybro, der ser de frivillige indsatser som ”uvurderlige” på handicapområdet, der traditionelt ligger nederst i det velfærdspolitiske hierarki.
Handicappris til Legehelt og Feriehjælper. Kan også ses i TV Odense min By. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=5fZxsmO0pIE
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Handicappris til Legehelt og Feriehjælper.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.