Velfærd i Krise og bekymrende trivselsrapport.

Velfærd i Krise og bekymrende trivselsrapport.
TV Udsyn har i denne udgave overskrifter som: Krænkelser mod Velfærdsarbejdere. Skal Bedstemor passe Oldemor. Er det frivillige som skal passe på de svageste. Skal Jobcentrene Dø.
En ny Trivselsundersøgelse i Odense Kommune viser, at et stigende antal oplever at blive udsat for krænkelser, både internt og eksternt, i forbindelse med deres arbejde. Værst står det til blandt de medarbejdere, der har direkte borgerkontakt.
Skal bedstemor passe oldemor. Sådan lød oplægget da Røde Kors. Odense inviterede til debat om de frivilliges rolle i løsning af fremtidens velfærdsydelser. Ydelser som i disse år også lider af mangel på især uddannet arbejdskraft.
De allersvageste bl.a. kontanthjælpsmodtagere på lave ydelser har ikke den store interesse hos et flertal på Christiansborg. Så derfor vil de i fremtiden blive mere afhængige af støtte fra private og frivillige hjælpeorganisationer. Sådan lyder det fra forkvinden for udsatterådet i Odense, Lise Færch.
Skal Jobcentrene Dø? Måske. De skal ifølge regeringsgrundlaget spare 3 milliarder om omstruktureres frem mod 2030. Vi har talt med bl.a. Socialrådgiverforeningen og en bekymret bekæftigelsesrådmand.
Sidst i programmet finder du en nyfortolkning af Solen er så Rød.

Velfærd i Krise og bekymrende trivselsrapport. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=_1i2ZngTk_E

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Velfærd i Krise og bekymrende trivselsrapport.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.