Jul med Ondt i Maven.

Det begynder allerede i oktober, når de første juleting kommer frem i butikkerne. Så får jeg ondt i maven ved tanken om hvordan det lige skal gå. Sådan siger en enlig mor på førtidspension, som nu sammen med tusindvis af andre danskere igen sætter ny rekord for ansøgninger om Julehjælp.
Vi har mødt nogle af de hjælpeorganisationer, der uddeler julehjælp, Frelsens Hær, Røde Kors og Dansk Folkehjælp for at finde en slags forklaring på hvorfor, der er brug for ”nødhjælp” i et af verdens rigeste lande.
Jul med ondt i Maven. Et aktuelt tal siger at 56.300 børn vokser børn vokser op på grænsen til fattigdom i Danmark. Og hos Mødrehjælpen hvor de i år har modtaget mere end 24.000 ansøgninger, har de i en rundspørge til deres familie-panel fået svar, hvor 89%, siger at de i høj grad eller i nogen grad bekymrer sig for, om der er råd til at holde jul. Halvdelen (53%) oplever, at deres børn også bekymrer sig om familiens økonomi op til jul.
Jul med Ondt i Maven. Bliver også vist i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=5fZxsmO0pIE
Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Jul med Ondt i Maven.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.