Erkendte COP28 klimakrisens alvor.

Erkendte COP28 klimakrisens alvor.
Skabte FN klimatopmødet COP28 i Dubai en historisk aftale? Eller var det en lidt forkølet julegave med en musetrappe, når der er brug for syvmileskridt? Odense ser Rødt har bedt 2 lokale klimaaktivister, Henrik Pedersen, Mellemfolkeligt Samvirke og klimakunstner Jens Galschiøt anmelde en politisk aftale, hvor der godt nok for første gang i klima COP mødernes historie, står noget om at ”fossile brændsler, olie, kul og gas” skal omstilles. Men ikke noget om hvornår.
TV Odense ser Rødt har også en reportage om ”Jul med Ondt i Maven”. Det handler om at antallet af ansøgninger om Julehjælp, igen i år har sat ny rekord i vores velstående velfærdssamfund. Vi har mødt en enlig  mor på førtidspension og talt med nogle af de hjælpeorganisationer, der uddeler julehjælp, Frelsens Hær, Røde Kors og Dansk Folkehjælp for at finde en slags forklaring på hvorfor, der er brug for ”nødhjælp” i et af verdens rigeste lande.
Erkendte COP28 klimakrisens alvor. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=1qMfQMVyPwU
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Erkendte COP28 klimakrisens alvor.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.