Pride Kvindeoprør Pinligt Fynsværk.

Pride Kvindeoprør Pinligt Fynsværk.
Odense Pride for Queer rettigheder. Lokal støtte til det iranske Kvinde oprør. En slags forklaring på pinlig social dumping på Fynsværket. Odense ser Rødt ser i denne udgave tilbage på noget af det der ramte vores lokale tv-kamera i 2023.

Vi var med da herboende iranere og andre odenseanere markerede 1 års dagen for det iranske moralpolitis drab på en ung kvinde, der bar sit tørklæde forkert. Et drab der udløste voldsomme protester mod et islamistisk præstestyre, der har årtiers erfaring med at undertrykke en politisk opposition. Men som i dette tilfælde kan se at protester hvor bl.a. unge kvinder klipper deres hår og brænder deres tørklæder, har fortsat trods drab, fængslinger og henrettelser.
Lokalt i Odense var vi vidne til en mere fredelig kamp for personlige rettigheder. Den 3de Odense Pride blev afholdt efter en uge hvor Byrådet tog tilløb til at formulere en LGBTQ politik i Odense Kommune.
2023 var også et år hvor Odense Byråd fik en rapport og en forklaring på hvordan det kommunalt ejede Fjernvarme Fyn kunne overse en udpræget brug af underbetaling hos udenlandske underentreprenører, der løste opgaver på Fynsværket.

Sidst i programmet husker vi Rock Nalle, der ville være fyldt 80 år i 2023. Det sker med en slags musikvideo fra hans sidste offentlige optræden i Odense.

Pride Kvindeoprør Pinligt Fynsværk. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/

Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=hnteZuRzNR4&t=1294s

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Pride Kvindeoprør Pinligt Fynsværk.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.