Klimabenspænd og liv med Demens.

Klimabenspænd og liv med Demens.
Den lokale politiske ballade om en ”Grøn Mobilitetsplan”, som skal medvirke til at Odense Kommune skal være klimaneutral i 2030, har fyldt en del i Odense ser Rødt i 2023. En ballade der grundlæggende har handlet om at de borgerlige, Venstre og Konservative ikke ønsker at begrænse den fri bevægelighed for benzin og diesel forurenende bilister. En ballade der nu er midlertidig stoppet da de øvrige partier i byrådet fik nok efter at de borgerlige havde prøvet at sabotere deres eget kompromisforslag om nedsatte hastigheder på udvalgte gader og indfaldsveje.
I et helt andet hjørne af den odenseanske virkelighed i 2023, var vi med til en lokal markering af den internationale Alzheimer Dag, hvor vi bl.a. talte med TV journalist Michèle Bellaiche, der har skrevet en bog om sine oplevelser med en dement Mor. Men også med repræsentanter fra Pårørende Rådgivningen og den lokale Alzheimer Forening, der fortalte om den hjælp, der at hente til hhv. de demensramte og deres pårørende.
Klimabenspænd og liv med Demens. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=FePCzqbXb1c&t=1747s

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Klimabenspænd og liv med Demens.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.