Danske våben til bombning af Gaza.

Danske våben til bombning af Gaza.
25.000 palæstinensere. Mest børn og kvinder  har mistet livet, efter massive bombardementer af den tæt befolkede Gaza stribe. Bomber der bl.a. er kommet fra israelske fly, der er afhængige af komponenter fra den danske våben virksomhed TERMA.
Så derfor har aktivister fra Palæstina Solidaritetsnetværk i flere omgange været med til at arrangere blokader foran Terma der har lokaler i bl.a. Søborg og Grenå.
Vi mødte en af aktivisterne, Caroline Richard, da hun i december var i Odense for at holde tale ved en af de mange lokale støttedemonstrationer for ofrene i Gaza. 
Terma er tidligere, tilbage i 2020, blevet politianmeldt for ulovligt at sælge våbendele til borgerkrigen i Yemen. Og fordi virksomheden, måske, ikke har haft den store interesse i alt for megen offentlig omtale af deres produktion, så har de også undladt at politianmelde de blokader, der har været indtil nu.
Danske våben til bombning af Gaza. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=pfg9VWB-X_Y&t=1703s

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Danske våben til bombning af Gaza.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.