Færre biler i Skibhuskvarteret?

Færre biler i Skibhuskvarteret?
Kan Skibhusvej og Skibhuskvarteret blive et mere sikkert og trygt sted at færdes for bløde trafikanter som cyklister og fodgængere? Det er et af formålene med et kommende forsøg, der som led i byrådets Grønne Mobilitetsplan, både vil sikre et mere attraktivt byliv og reducere udledning af klimaskadelig co2 fra benzin og dieselbiler.
Vi har mødt klimarådmand Tim Vermund, der sammen med borgmester Peter Rahbæk Juel, på et on line møde onsdag aften, startede en proces, hvor byrådet og klimaforvaltningen vil inddrage borgerne i en omlægning af den på flere tidspunkter voldsomme trafik, der er på især Skibhusvej.
Odense ser Rødt har også været til foredrag hos Kafé Kloden, hvor klimarådets formand Peter Møllgaard, fortalte hvordan det går med at opfylde klimalovens mål om at reducere de danske drivhusgasser med 70% inden 2030.
Sidst i programmet viser vi en reportage om hvor svært nogen, især socialt udsatte, kan have det med at begå sig i den fagre nye digitale verden.
Færre biler i Skibhuskvarteret? Bliver også vist i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=rAMFtQ-3I8g
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Færre biler i Skibhuskvarteret?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.