Ambitiøs Ordfestival i Odense.

Ambitiøs Ordfestival i Odense.
Der vil være masser af Ord i alle mulige retninger. Både de kloge, de følsomme, de hårde, de kontroversielle eller bare de underholdende, når Odense får en helt ny slags festival, der helt enkelt kalder sig Word festival.
Den nye Word Festival lægger ambitiøst fra land med hele 150 begivenheder på flere forskellige scener i Odense Centrum 2-4.februar. Hvor man bl.a. kan møde et af de store navne i litteraturens verden, den britiske forfatter Zadie Smith, men også kendte danske debattører, som Svend Brinkmann og Emma Holten. Der kommer også lokale navne som HC Andersen forsker Johannes Nørregård Frandsen, forfatteren Sara Beck og fortællerne Maria Junghans og Jens Peter Madsen.
Vi har talt med en af arrangørerne Emil Nutzhorn, der bl.a. fortæller at den nye festival helt bevidst er lagt i februar måned, hvor den ikke skal konkurrere med de mange andre festivaler, som præger Odense i sommer halvåret.
Se programmet på https://www.wordfestival.dk/program/
Tv Odense min By har også tegnet et slags portræt af PS-Fyn, der nu gennem flere år har haft succes med velbesøgte Poetry Slam arrangement i Odense.
Og så skal vi også møde en anden langtidsholdbar ordkunstner. Jens Peter Madsen der lige nu tager ud med projektet ”Fré på Jord”.
Ambitiøs Ordfestival i Odense. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Ambitiøs Ordfestival i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.