Auschwitz-dag og Velfærd til Salg.

Auschwitz-dag og Velfærd til Salg. TV Udsyn husker i denne udgave på den 27.januar, der i Danmark er udnævnt som “Auschwitz-dag”. En mindedag for Holocaust og andre folkedrab. Vi markerer dagen med historien om odenseaneren Poul Nielsen, der som 18 årige i 1943 blev deporteret til den nazistiske KZ lejr Sachsenhaussen nær Berlin. Her blev han til fange nummer. 73085. Et forsøg på at gøre Poul og de tusindvis andre fanger til numre, der skulle udnyttes til det yderste indtil de ikke kunne yde mere.
Du kan også se en reportage om de Snublesten, der er lagt i Odense og andre europæiske byer for at mindes de mange ofre for nazisternes forbrydelser under 2.verdenskrig.
 
Sidst i programmet ser vi frem mod Europaparlamentsvalget med et afsnit i vores serie om DK i EU gennem 50 år. ”Velfærd til salg” handler om de mange almennyttige tjenesteydelser, der er blevet privatiseret og markedsgjort, siden Danmark blev medlem af EU.
Auschwitz-dag og Velfærd til Salg. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=KNfN_AM2zrA
Udgivet HISTORIE, LOKALT | Kommentarer lukket til Auschwitz-dag og Velfærd til Salg.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.