Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier.

Vinterhjælp til udsatte børnefamilier.
Kriserne kradser og selv om inflationen er bremset op, så er priserne ikke faldet. Og da høje priser på basale udgifter rammer hårdest hos dem, der i forvejen har mindst. Så har Røde Kors, Danmark igen i år tilbudt akut vinterhjælp til de allerfattigste børnefamilier.
Initiativet kommer på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse blandt de børnefamilier, der i forvejen bruger nogle af Røde Kors sociale aktiviteter. En undersøgelse der påviser markante afsavn. Bl.a. at 66% ikke har råd til det nødvendige tøj og fodtøj til børnene. At 24% springer nødvendige måltider over. Og at 16% fravælger at købe lægeordineret medicin.
Vi har talt med national chef, Marie-Louise Gotholdt, der fortæller at hjælpen, der består af et engangsbeløb på 1000 kroner er finansieret af midler fra Socialministeriet og 15.juni fonden. Og at hjælpen kan søges af børnefamilier med mindst 1 hjemmeboende barn på så længe at der stadig er nogle af de i alt 16.000 gavekort tilbage.
Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier. Bliver også vist i lokal-tv.
Se mere på https://osrtv.dk/2023/03/01/fattighjaelp-overlades-til-ngoer-odense-ser-roedt/ eller https://www.youtube.com/watch?v=MGFXXAqDod0&t=1s

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.