Kan co2 fangst redde Odenses klimamål?

Kan co2 fangst redde Odenses klimamål?
Fangst og lagring af co2 fra Fynsværkets skorstene er udset til at være den helt store bidragsyder til en klimaneutral Odense Kommune i 2030.
Men hvordan går det egentlig med at få fanget og lagret eller genanvendt co2 hos Fjernvarme Fyn nu næsten 4 år efter at byrådet vedtog den ambitiøse målsætning.
Vi var med da Fjernvarme Fyns nye direktør Louise Høst, kunne fortælle byrådets økonomiudvalg, at det både vil tage lang tid og kræve investeringer i milliardklassen for at kunne præsentere den første co2 fangst i 2029. En co2 fangst der i første omgang skal komme fra den store mængde af restaffald, der bliver brændt af på Fynsværket.
Vi har også talt med klimarådmand Tim Vermund og tegnet et rids af de skiftende forventninger til co2 fangsten på Fynsværket.
Du kan også se aktuelle reportager om 3 nye børnehuse i Vollsmose og Røde Kors uddeling af Vinterhjælp til fattige børnefamilier.
Kan co2 fangst redde Odenses klimamål? Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ZXULsCO1mn4

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Kan co2 fangst redde Odenses klimamål?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.