Forældre Opråb og klimavenlige Malkekøer.

Forældre Opråb og klimavenlige Malkekøer.
Odenseanske skolebestyrelser i fælles opråb📢👇
De triste historier fra Agedrup Skoler har nu medført reaktioner fra forældre på andre odenseanske skoler.
❝Lad os nu være ærlige og anerkende, at der ikke er tilstrækkelige ressourcer i folkeskolen til at håndtere de udfordringer, der er – og at det presser hele systemet og går ud over skole-hjemsamarbejdet og børnenes trivsel.❞ Sådan skriver skolebestyrelserne på næsten alle Odenses almene folkeskoler i et fælles opråb, som de, igår den 29. februar, sendte til politikere og medier. Og budskabet er klokkeklart, for ifølge forældrene i skolebestyrelserne skal politikerne prioritere og finde flere penge til den almene folkeskole, hvis vi fremover skal sikre trivsel og tryghed og et godt skoleliv for Odenses børn.
Odense ser Rødt har talt med Camille Leicht, der er formand for bestyrelsen på Munkebjerg skolen og den ansvarlige Rådkvinde for Børn- og Unge i Odense kommune, Susanne Crawley Larsen 👇
Kan malkekøer blive mere klimavenlige? Ja åbenbart. Vi var sammen med Dan Jørgensen der som minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik på besøg hos den fynske mælkebonde Torben Hansen. Besøget var arrangeret af mejerikoncernen ARLA, der gerne vil præsentere Torben Hansens gård som et eksempel på et miljø og klimavenligt bidrag til den grønne omstilling. Dels fordi al elektricitet kommer fra et solcelletag og Torben Hansen leverer til et lokalt biogasanlæg. Men især fordi ca. 200 jerseykøer bliver fordret med nye fodertilsætninger, der både fremmer mælkeproduktionen OG nok så vigtigt mindsker køers udslip af klimaskadelig Metangas.
Sidst i programmet kan du komme til foredrag hos Kafé Kloden, hvor journalist Keld Hansen har et kritisk oplæg om dansk svineproduktion.
Forældre Opråb og klimavenlige Malkekøer. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=MzdV-BpFTME&t=1170s

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Forældre Opråb og klimavenlige Malkekøer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.