Kvindekamp Dans og Fortælling.

Kvindekamp Dans og Fortælling.
Kvindekamp på flere fronter i Odense min By.
8.marts Kvindernes Internationale Kampdag blev i Odense markeret på flere forskellige måder.
Vi var bla. med da herboende palæstinensiske kvinder var mødt op på Flakhaven ved Odense Rådhus, for at gøre opmærksom på hvordan, det er at være kvinde i den voldsomme og blodige konflikt, der har udspillet sig i Gaza de sidste mange måneder.
Vi kom også forbi hos Kvindeoprør Odense, der havde inviteret den iranske aktivist Marjan Ghabouli, til at huske os på den brutale undertrykkelse, som oprøret Kvinde Liv Frihed, har været udsat for siden en ung kvinde blev dræbt af moralpolitiet fordi hun bar sit tørklæde forkert.
Og så var det mindre voldsomt, men også vigtigt da AOF og Fagbevægelsens Hovedorganisation, holdt kvindekampdag på Kulturmaskinen, hvor 6 kvindelige kandidater til EU Parlamentsvalget diskuterede barselsorlov til mænd, uligeløn, højredrejning blandt unge mænd og sexisme på internettet.
TV Odense min By viser også en omtale Det Fynske Dansekompagni nyeste forestilling, Nærmere. Et værk der med udgangspunkt i unges stigende ensomhed, spørger: Selv om vi lever i en tid med mere kontakt end nogensinde. Får vi så den kontakt vi virkelig har brug for?
Du kan også se et slags portræt af Odense Fortællekreds, der markerer ”Verdens Fortælledag” med en fortælle café på Kulturmaskinen søndag 17.marts kl.14.
Kvindekamp Dans og Fortælling. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Cg3LUtncCdg&t=1824s
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Kvindekamp Dans og Fortælling.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.