Kompromis om støtte til Gazas Børn?

Kompromis om støtte til Gazas Børn?
Enhedslisten, SF og de Radikale, har i en særlig ekstraordinær situation, hvor børn dør af sult og stort ser alle børnerettigheder bliver krænket foreslået, at Odense Kommune sender et passende beløb til nødhjælp til Gazas børn.
Et forslag der var på byrådsmødet onsdag aften 13.marts. Men da den ulige konflikt, der har udviklet sig til en humanitær katastrofe – stadig deler de politiske fronter i Danmark – så havde Socialdemokratiet og borgmesteren formuleret et alternativt forslag, der også deler bekymringen for de humanitære konsekvenser for de civile. Men som i stedet for at sende penge til nødhjælpsorganisationer i Gaza – vil støtte  ”via lokale organisationer, der arbejder med humanitære, sociale og demokratiske initiativer”
Odense ser Rødt viser også en reportage fra DM i fodbold for udsatte væresteds brugere, og et farvel til den frivillige ildsjæl, Gerda Madsen som takker af efter 10 år som formand for Røde Kors i Odense.
Kompromis om støtte til Gazas Børn? Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=zCMc9MD3EP8&t=1404s

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Kompromis om støtte til Gazas Børn?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.