FN Racismedag, genbrug og ensomhed

Lørdag den 16. marts, var FN’s internationale dag imod racisme og diskrimination. En dag der, igen i år, også blev markeret i Odense. Bronx der kalder sig selv en fællesskabsbiks, har stor succes, som et godt besøgt aktivitets og kulturhus i Bolbro. Og da der skal penge til for at kunne betale husleje og andre nødvendige udgifter til driften, så har de besluttet at åbne deres egen genbrugsbutik på Hauges Plads. Vi var også med til et arrangement i ”Danmark Spiser Sammen ugen” afholdt i café Bronx, for at række ud til borgere, der måske har svært ved at finde vej til de mange frivillige fællesskaber, der kan være med til at forebygge Ensomhed.
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til FN Racismedag, genbrug og ensomhed
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.