Hjælp til bedre trivsel.

Hjælp til bedre trivsel. Center for Mental Sundhed brugte i ugen der gik Storms Pakhus til at præsentere en markedsdag med nogle af de mange lokale tilbud, som findes for unge odenseanere med ondt i livet.
Vi var med og talte bl.a. med selvværdsterapeut Rikke Stoklund, der åbnede markedsdagen med egne erfaringer fra en ungdom med både stress, depression, angst og ensomhed tæt inde på livet.
Markedsdagen kommer i tråd med at Center for Mental Sundhed i marts åbnede en ny hjemmeside https://www.stottepunktet.dk/ med en guide til de næsten 70 odenseanske tilbud mod mistrivsel, som rent faktisk findes.
Og så viser TV Odense ser Rødt også en længere reportage, hvor vi søger en forklaring på hvorfor det anslås at, en femtedel af alle danske børn og unge mistrives og har tegn på psykisk sygdom i deres opvækst. Er det fordi vi har en særlig skrøbelig generation af unge i disse år. Eller handler det mere om de rammer og strukturer som samfundet tilbyder – også tidligt i livet? Spørgsmål vi har stillet til professor ved Statens Institut for Folkesundhed, Bjørn Holstein, Teamleder ved Psykologteamet Odense, Thomas Stensgaard Skare, daglig leder af Samtalegrupper for Unge, Pia Christesen– og så selvfølgelig dem, det hele handler om, nemlig de unge selv.
Hjælp til bedre trivsel kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=XaTTWzu8d9w&t=2s

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Hjælp til bedre trivsel.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.