Hjælp til den dyre Konfirmation.

Hjælp til den dyre Konfirmation.
Så er det igen blevet den tid på året, hvor er hav af glade konfirmander i de kommende uger springer ud over hele landet. Og imens en gennemsnitsfamilie bruger 35.700kr. på en konfirmation, hvor den unge måske også bliver bragt og hentet i en sportsvogn. Så er der andre, som skal være glade hvis familien kan få de 2000, kr som Danske Folkehjælp og andre private hjælpeorganisationer uddeler i konfirmationshjælp til fattige børnefamilier.
Vi har talt med Pia Kimer Rasmussen fra Dansk Folkehjælp i Odense, der på den ene side er stolt af den hjælp de kan yde. Men på den anden side bekymret når antallet af ansøgere i år er steget med 30% i forhold til 2023. Og fordi det er samme gruppe af fattige forsørgere på overførselsindkomst, der også er afhængige af den julehjælp, vinterhjælp og skolestarthjælp, som kommer fra de private og frivillige organisationer, der spiller en større og større rolle i vores velstående velfærdssamfund.
Du kan også komme med til den årlige øko-dag, hvor køerne bliver sluppet ud i foråret inden vi ser frem mod et stort ”Danmark spiser Sammen” på Odense Rådhus, torsdag den 25.april.
Sidst i programmet er der et mini portræt af musiker og sangskriver Morten Christensen, som efter en revurdering af ungdommens rockstjerne drømme, nu har valgt at skrive sine tekster på dansk.  
Hjælp til den dyre Konfirmation. Bliver også vist i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ASu_k87gzKw

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Hjælp til den dyre Konfirmation.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.