Skovrejsning Fællesspisning og Dramatiske Befrielsesdage

Skovrejsning Fællesspisning og Dramatiske Befrielsesdage.
Skolebørn planter træer i Kirkendrup skov 🌳 Torsdag den 25. april havde to skoleklasser fra Kroggårdskolen i Odense trodset regnen og var mødt talstærkt op i Kirkendrup skov, hvor der skulle plantes de første 300 af i alt 27000 nye træer.
Det er Naturstyrelsen, der i samarbejde med Odense kommune og NGO’en Growing Trees Network, rejser den nye skov, som bidrager til bedre klima og biodiversitet. Og så bliver den nye skov også endnu et bynært rekreativt område, som odenseanerne kan nyde ☀️🌍 
Da Odense spiste sammen mod Ensomhed. Uge 17 har siden 2016 har været et pejlemærke for større fællesspisninger, der blev sat i gang af Folkebevægelsen mod Ensomhed, med et erklæret formål om at skabe fællesskaber og inklusion omkring måltider. 
Vi var med til Odense igen i år Spiser Sammen ved et særdeles hyggeligt og velbesøgt måltid på Rådhushallen torsdag aften, hvor omkring 350 odenseanere havde tilmeldt sig en stort fællesspisnings arrangement med tilhørende sange og samtaler.
Sidst i TV Odense min By kan du se en reportage om glade men også blodige befrielsesdage i Odense 4-5.maj 1945.
Skovrejsning Fællesspisning og Dramatiske Befrielsesdage. Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på. https://www.youtube.com/watch?v=KaiOqhvgEI8
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Skovrejsning Fællesspisning og Dramatiske Befrielsesdage
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.