Skal klimatiltag gå endnu hurtigere i Odense?

Ja, siger klimaaktivist, Morten Lisberg, som mener, at Odense kommune halter bagefter på den handleplan, der skal gøre Odense til en klimaneutral kommune i senest 2030.

Det var ellers en ambitiøs plan, som et enigt byråd tilbage i 2021 præsenterede og som Morten Lisberg også selv var med til at forhandle på plads for Enhedslisten. Men ifølge ham skubber politikkerne de tiltag, der for alvor kan gøre end forskel, foran sig og det betyder, at vi først kan forvente målbare og tilstrækkelige effekter fra tidligst 2027 –og det er for sent. Derfor mener han, at Odense i stedet for bør bruge flere tiltag, som vi ved virker og som også virker her og nu. Se hvad det går ud på i indslaget herunder

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Skal klimatiltag gå endnu hurtigere i Odense?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.