Skolebestyrelser afviser budget

24 ud af i alt 33 skolebestyrelser har nægtet at godkende skolernes budget for 2024/2025, fordi de økonomiske rammer er så dårlige, at det ikke er muligt at sikre børnenes udvikling og trivsel, hverken fagligt eller socialt. Det forklarer skolebestyrelserne i et fælles brev, som blev sendt til politikerne i byrådet den 8. maj og som er underskrevet af alle 33 bestyrelser. Og ifølge dem, står det så skidt til ude i skolerne, at det ikke længere er muligt at få det til at hænge sammen på forsvarlig vis. Derfor har hovedparten af skolebestyrelserne nu valgt at sende det tydeligste signal, de overhovedet kan, nemlig at nægte at godkende budgettet. Vi har talt med Forperson for skolebestyrelsen på Munkebjergskolen, Camille Leicht og Rådkvinde for Børn og Unge, Susanne Crawley, om tilstanden i de odenseanske folkeskoler og udsigterne til flere økonomiske midler.
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Skolebestyrelser afviser budget
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.