EU og isbjørne: Valgkamp for alvor skudt i gang

Lørdag den 18. maj blev valgkampen til det kommende EU-valg for alvor skudt i gang – og det gælder også kandidaternes kamp om vælgernes kryds. For udover valgplakater med mere eller mindre opfindsomme slogans, har flere kandidater også taget andre midler i brug, for at blive husket og vinde vælgernes gunst.
Vi mødte kandidat til Europa Parlamentet, SF’s Villy Søvndal, lørdag formiddag i Odense, hvor han, flankeret af 3 isbjørne, hang valgplakater op, som udover et billede også har påtrykt det efterhånden berømte Cop 15 citat ”The ice is melting at the pøules”.
Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til EU og isbjørne: Valgkamp for alvor skudt i gang
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.