Nyt Børnehus i Bellinge

Torsdag formiddag blev et helt nyt børnehus indviet i Bellinge. Huset, der er bygget i træ rummer også kunst, både som flotte glasmosaikker og så er der også leget med farver, som aktiverer sanserne.
 
Og selvom det ikke er hver dag, der bygges nyt til børnene i Odense, er det ikke tilfældigt, at det er i Bellinge, det nye børnehus står klar. Bydelen er nemlig præget af nybyggeri og mange tilflyttere, som har haft svært ved at finde dagtilbudsplads i området.
Derfor vedtog byrådet tilbage i 2020, at der skulle bygges nye dagtilbud i Odense SV med plads til i alt 100 børn. Børnehuset i Bellinge, som er i tilknytning til Kærsgård Børnehus, har plads til 50 børn og om en måneds tid åbner endnu et børnehus i Dalum, hvor der også bliver plads til 50 børn.
 
Vi var med til indvielsen, hvor der var sang, kage og klovn og så talte med to glade rådmænd, der endelig kunne være med til at gøre byrådsbeslutningen fra 2020 til virkelighed.
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Nyt Børnehus i Bellinge
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.