Højre nationalisme og pladderhumanisme

I denne udgave af Udsyn skal vi her op til EU-valget 9. juni se på et emne der kan fylde i debatten, nemlig højredrejningen med nationalistiske og EU skeptiske partier der har haft fremgang og vind i sejlene flere steder i Europa de senere år. Men hvad er det som skaber deres succes og hvor stor er deres politiske indflydelse reelt. Vi har mødt 3 folketingsmedlemmer fra hhv. DF, EL og S og talt med samfundsforskerne Mikkel Thorup, der er professor i politisk idéhistorie og Søren Dosenrode, professor i statskundskab.  
Senere i programmet kan du se et portræt af billedhugger Jens Galschiøt deri år runder de 70 år. Jens Galschiøt tager gerne titlen som Pladderhumanist på sig. Men er også stolt af at han nu igennem 3 årtier har skabt et kulturpolitisk uafhængigt kunstprojekt med base i et tidligere automobil værksted i en forstad til Odense.
Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til Højre nationalisme og pladderhumanisme
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.