Demokratifestival på Sydfyn

Gymnastikhøjskolen i Ollerup dannede, traditionen tro, igen i år, rammerne for fejring af grundlovsdag, i form af den årlige demokratifestival. Grundloven, der danner rammerne for vores demokratiske samfund, og sikrer borgernes rettigheder, fylder 175 år, og hvad der også gjorde den her Grundlovsdag 2024 endnu mere særlig er, at den falder lige før valget til Europa Parlamentet, som finder sted på søndag den 9 juni. Derfor fyldte EU og verden omkring os naturligt nok også i talerne, der blandt andet blev holdt af Enhedslistens Pelle Dragsted og SF’s Pia Olesen Dyhr. Vi var med til en god dag, hvor der udover taler og fejring af demokratiet også var alverdens underholdning, der både bød på sange fra højskolesangbogen og fælles dans på plænen.

Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til Demokratifestival på Sydfyn
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.