Nycirkus, vejfest og vilde heste

I denne udgave af TV Odense min By skal vi med en tur til Ø Fest på Odense Havn. Nycirkus DYNAMO og en række andre kulturaktører inviterede i weekenden til to dages oplevelser og underholdning på Byens Ø. Vi skal også en tur til Skibhusvej hvor der fredag 14. juni bliver vejfeststemning når der diskes op med langbordsmiddag og underholdning midt på Skibhusvej. Fællesspisningen kommer forud for de mange nye ændringer der skal ske i Skibhuskvarteret over den næste tid. Kvarteret er nemlig udpeget som forsøgsområde i Odenses grønne mobilitetsplan. Og her til sidst kan vi lige nå et smut ud i den vilde natur. Sidste år på den her tid blev en lille flok vilde heste sluppet fri på et stort skov- og naturareal i Kohaveskoven – og det er til stor glæde for både natur og biodiversiteten.
Udgivet KLIMA, KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Nycirkus, vejfest og vilde heste
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.