Ø fest på havnen

I weekenden den 7-8 juni, var der Ø Fest på Byens Ø, hvor odenseanerne havde mulighed for at komme på havnen til et hav af oplevelser og underholdning, der foregik både til vands til lands – og i luften. Der var både akrobatik, skate, beachvolley, minigolf, sejlture og parkour på programmet, da den to-dages Ø Fest, som den første af sin slags, løb af stablen. Bag den nye Ø Fest står Ny Cirkus Dynamo, som sammen med en række andre aktører, der holder til på Byens Ø, inviterede Odenseanerne til at komme og opleve og fejre både havnen og kulturen. Og selvom det danske sommervejr ikke viste sig fra sin bedste side, var der alligevel nok at se på og prøve af, både inde og ude, i de rå og upolerede omgivelser på Byens Ø.
Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Ø fest på havnen
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.