Rettighedsudspil og flag for et frit Palæstina

I den her udgave af Odense ser Rødt, skal vi blandt andet høre om et nyt beskæftigelses-politisk udspil fra enhedslisten – et såkaldt rettighedsudspil, der også er et opgør med den nuværende beskæftigelsespolitik, som partiet mener er præget af kontrol, mistillid, utryghed og manglende indflydelse til borgeren.
Og så skal vi med til demonstration i Odense, hvor gruppen, Palæstina Events Odense, hver onsdag flager for Palæstina foran Banegården, for at gøre opmærksom på den brutale krig mellem Israel og Hamas, der har stået på i mere end 8måneder, og som har kostet 35000 palæstinensere livet, heraf knap 8000 børn.
Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Rettighedsudspil og flag for et frit Palæstina
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.