Palæstina, Kunst og Kampfly

I denne udgave af Udsyn tager vi til flagdemonstration på Banegårdspladsen i Odense hvor en håndfuld palæstinensere hver onsdag flager for at gøre opmærksom på de lidelser som mennesker i Gaza har været udsat for i over et halvt år. Vi møder også Palæstina Solidaritets Netværk der i flere omgange været med til at arrangere blokader foran våbenproducenten Terma, der leverer komponenter til Israelske kampfly der bomber i Gaza. Vi skal også møde den palæstinensiske kunstner Faten fra Betlehem på Vestbredden der er rejst til det kolde nord for at få undervisning i bronzestøbning på Jens Galschiøts værksted i Næsby. Jens Galschiøt besøger også Faten i Betlehem og oplever ved selvsyn hvordan det er at leve i de besatte palæstinensiske områder, under den israelske besættelsesmagt.
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Palæstina, Kunst og Kampfly
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.