Digitalt ansvar og Børnefattigdom

I den her udgave af Odense ser Rødt, tager vi med det danske EU- parlamentsmedlem Christel Schaldemose på arbejde i EU-Parlamentet i Bruxelles, når hun mødes med en gruppe journalister og influensers, som gerne vil vide mere, om håndhævelsen af den store moderne internetlovgivning, den såkaldte DSA, der er trådt fulgt i kraft fra i år 2024. For der er nemlig talrige eksempler på ulovligt indhold, krænkelser og trusler på nettet, så hvordan kan det lade sig gøre, når en EU-lov burde slå hårdt ned og holde tech-giganterne ansvarlige. Det bliver vi klogere på, sammen med Christel Schaldemose og direktør i foreningen Digitalt Ansvar, Ask Holm. Til sidst skal det handle om børnefattigdom, for i den her uge præsenterede en ekspertgruppe 29 anbefalinger til Odense kommune til at bekæmpe børnefattigdom. For 2 ud af de 5 fattigste postnumre ligger i Odense og derfor har Odense kommune, med Rådmand for Børn- og Unge, Susanne Crawley, i spidsen, sat sig for, at børn i Odense skal have lige muligheder, uanset hvor de vokser op.
Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til Digitalt ansvar og Børnefattigdom
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.