En arbejdsdag i EU-Parlamentet

I Bruxelles kan ingen høre dig skrige! Sådan lyder et ordsprog, der ofte bruges om EU-politik, for selvom der foregår meget vigtigt arbejde i Europa-Parlamentet, kan det virke langt væk fra danskernes hverdag. Men hvordan arbejder politikerne egentlig i EU? Det prøver vi at blive klogere på, når vi tager med Christel Schaldemose på arbejde i Parlamentet. Christel Schaldemose, der er valgt for Socialdemokratiet og har siddet i EU-Parlamentet i mere end 17 år, hvor hun har forsøgt at være bindeleddet mellem det europæiske og danskernes hverdag. Og den her arbejdsdag, hvor vi er med, holder Christel Schaldemose både møder med danske journalister, en gruppe danske influensers og så er hun til afstemning om en stor migrationspagt, der har været undervejs i 2 år. Vi bliver i løbet af programmet klogere på nogle af de helt store spørgsmål, som er både relevante og udfordrerne for EU-politik og samarbejde, blandt andet højredrejningen, landbruget og EU’s grønne ambitioner, flygtningepolitik og så den nye og omfattende internetlovgivning, den såkaldte DSA, som er trådt fuldt i kraft her fra 2024. Øvrige medvirkende i programmet er professor Søren Dosenrode, professor Mikkel Thorup, Amnesty International og Digitalt Ansvar. Programmet er støttet af Europa-Nævnet.
Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til En arbejdsdag i EU-Parlamentet
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.