Skamstøtte i Hong Kong, Orange OL, True Crime- og kunst

Udsyn verden i Odense fejrer i den her udgave billedhugger Jens Galschiøt og hans mangeårige kunstneriske virke, blandt andet når vi ser tilbage på den 4.juni i 1997, hvor Jens Galschiøt, på årsdagen for massakren på den himmelske freds plads satte en skamstøtte i Hong Kong til minde om ofrene. Og så viser vi en lille dokumentarfilm om en Galschiøts forsøg på at gøre farven Orange til et symbol for menneskerettigheder ved OL i Kina 2008. Og til sidst fortæller vi en historie, der forener true crime genren med kunst, for vi skal både høre om Alberto Reys stjålne malerier, der dukkede op igen – med hjælp fra FBI – men vigtigst, så møder vi også kunstneren, der jævnligt gæster Galleri Galschiøt, med sin helt egen personlige stil, der også har givet anerkendelse rundt om i verden.
Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Skamstøtte i Hong Kong, Orange OL, True Crime- og kunst
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.