Arbejdsmarked på udsalg!

Arbejdsmarked på udsalg, var overskriften, da SF’eren Karsten Hønge havde inviteret til debat om hvorvidt den højt besungne arbejdsmarkedsmodel har en fremtid i en globaliseret verden hvor mangt og meget, der før har været produceret i Danmark og Europa – i dag fremstilles meget billigere i bl.a. Kina og resten af Asien – imens at billig udenlands arbejdskraft er rykket ind på danske arbejdspladser i Danmark.
Medvirkende: Dennis Kristensen, FOA – Henrik Dahl, folketingskandidat LA – Ib Haahr, erhvervsmand og Karsten Hønge, SF.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Arbejdsmarked på udsalg!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.