Kommunerne har sjusket med Gensidig Forsørgerpligt!

Udover at have fået sin i forvejen beskedne indkomst reduceret pga. den nye kontanthjælpsreform, så har sekretær Lone Storm og hendes samlever Jesper sandsynligvis været udsat for en overfladisk og ikke korrekt sagsbehandling, da Odense Kommune skulle afgøre hvorvidt de skulle rammes af gensidig forsørgerpligt – og det vil Enhedslistens Byrådsmedlem, Ulla Chambless nu have rådet bod på – og sat det på som et punkt på det næste møde i det politiske udvalg for social – og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Odense Kommune.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kommunerne har sjusket med Gensidig Forsørgerpligt!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.