Kan et tørklæde kan tale?

Tørklædet har som et religiøst symbol der bæres af muslimske kvinder har med jævne mellemrum – især i 0’erne – været genstand for en ganske følelsesladet og til tider skinger debat – lige fra noget om hvorvidt det kan bæres hvis man er kassedame – om det kan gå an i offentlige stillinger – til ekstreme udtryk som DF,s Søren Krarup, der har sammenlignet det med nazistiske symboler – Men selv om tørklædet og tørklædedebatten ikke har fyldt meget de senere år – hvor den måske er blevet afløst af en debat om frikadeller eller ej i offentlige pasningstilbud – så kan tørklædet stadig bruges til at aktivere den evindelige ”dem og Os” debat der har hærget DK og Europa de sidste 10 – 15 år – en debat der hurtigt fik fart i Vollsmose Kulturhus en eftermiddag i marts.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kan et tørklæde kan tale?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.