Vold mod Kvinder stadig et problem i 2015!

Selv om kendskabet til omfanget af vold mod kvinder er behæftet med usikkerhed, så ved man at omkring 2/3 af tilfældene finder sted i parforhold – og fordi mange af de der lever i voldlige forhold er vokset op med at vold er en del af livet – så oplever de også på landets krisecentre at 1/3 af de kvinder, der ofte har taget et langt tilløb til at bryde ud et voldeligt forhold – vender tilbage til partneren.
Odense ser Rødt var med til debatmøde i Vollsmose Kulturhus, for at høre seniorforsker i folkesundhed Karin Helweg-Larsen – og Jacob Knudsen, leder af det kommunale Kvindekrisecenter i Odense – give deres bud på problemets omfang – og hvad der skal til for at hjælpe voldsramte kvinder.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Vold mod Kvinder stadig et problem i 2015!