Nydanskere skal også bruge deres demokratiske ret og pligt

Indvandrere der bor i Danmark er dårlige til at bruge deres demokratiske ret til at stemme, når der er valg til Folketing, Byråd og Regionsråd. F.eks. så viser tal fra kommunalvalget i 2009 at den samlede stemmeprocent var 68 men at kun 47% af første generations indvandrere valgte at bruge deres stemmeret og nok så bekymrende at tallet var endnu lavere blandt 2. generation hvor kun 36% fandt vejen til en stemmeboks. Så derfor vil 2 folketingskandidater, Abir Al-kalemji fra de Radikale og Reza Javid fra Enhedslisten på tværs af partiskel opfordre andre nydanskere til at tage del i de demokratiske muligheder.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Nydanskere skal også bruge deres demokratiske ret og pligt
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.