Hvem skal sikre de små børns rettigheder !

Regeringens børnepolitiske udspil – den såkaldte børnepakke – vil for tredje gang i løbet af få år give kommunerne en ekstra pulje til daginstitutionsområdet. Men da vuggestue og børnehavebørn i modsætning til skolebørn ikke har nogen rettigheder i de offentlige pasningstilbud, så bliver de igen og igen udsat når der skal spares ude i kommunerne.
Odense ser Rødt har mødt hhv. Børn & Unge rådkvinde Susanne Crawley og formanden for BUPL Fyn, Rikke Hunsdahl for at finde svar på om det er loaklpolitikkerne der skal tage ansvar eller om det er nødvendigt at Folketinget går ind og fastsætter nogle lovbestemte

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Hvem skal sikre de små børns rettigheder !
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.