Et Lys i Mørket!

Performance kunstneren Tine Kortermand har skabt en spektakulær forestilling om at vokse op med misbrug, svigt og fattigdom. ”Et lys i mørket” er inspireret af eventyret om ”Den lille pige med svovlstikkerne” og Tine Kortermand har i sin research fundet frem til en gruppe enlige mødre der modtog julehjælp hos Frelsens Hær – og fået dem til at fortælle om deres egen opvækst, der blandt mange andre ikke særligt rare oplevelser – også var præget af mobberi – et mobberi der iflg. Tine Kortermand også er blevet en del af den politiske debatkultur i Danmark.

Udgivet 2015, KULTUR, LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Et Lys i Mørket!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.