En julehilsen fra Odense ser Rødt!

Mit Fyn skrev den anden dag om at deres juleønske var ”fred i flygtningedebatten, at der også midt i al signal politikken og manipulationerne skulle være plads til fakta”. Vi vil gerne skrue en smule op for ønskerne og håber at ansvarlige politikkere og borgere bl.a. lader sig inspirere af Jens Rohde, der fik nok af mangel på borgerlig anstændighed i et af Verdens rigeste lande. Noget der måske også kunne smitte af på ledere og menige hos landets største parti, der engang var med til at bygge det Danmark vi har kendt og elsket for rummelighed, socialt sindelag og respekt for demokratiske rettigheder, hvor alle er lige for loven – også de der – uanset hudfarve og oprindelse – lever en udsat tilværelse på kanten af arbejdsmarkedet og bunden af samfundet.
God jul og et bedre nyt år i 2016, redaktøren.

Udgivet 2015, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til En julehilsen fra Odense ser Rødt!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.