Lys forude for Odenses Folkeskolelærere ?

Det har været op af bakke at være folkeskolelærer i Odense Kommune de senere år. Skolelukninger, fyrings runder, en lang lærerlockout og en ny skolereform med snærende arbejdstidsregler har været med at skabe dårlig trivsel og øget sygefravær – men nu er der tændt et lys for enden tunnelen. Den radikale B&U rådkvinde Susanne Crawley har foreslået en lokal mere fleksibel arbejdstids-aftale med de odenseanske folkeskole lærere. Noget der hilses velkommen hos Odense Lærerforening, der dog også ønsker balance mellem de opgaver og de resurser, der på de spareramte folkeskoler.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Lys forude for Odenses Folkeskolelærere ?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.