Klima debat – Hvornår f… vågner vi op?

SF Fyn havde inviteret partiformand og klima ordfører Pia Olsen Dyhr og den fynske billedhugger Jens Galschiøt, til at debattere hvad der kom ud af FN’s klimatopmøde COP 21 i Paris.
En debat der afdækkede 2 meget forskellige holdninger til – hvad der skal til for at det skal lykkes at få den globale opvarmning og klimaforandringerne under kontrol inden 2050, som er det ”point of no return” videnskabsmændene i FN’s klimapanel har sat hvis vi, Verden, Kloden skal undgå at flere hundrede millioner mennesker skal blive klimaflygtninge, fordi deres landområder enten er blevet oversvømmet, gået til i ørkendannelse eller raseret af de stadig voldsommere orkaner, der også er et produkt af de menneskeskabte klimaforandringer.

Udgivet 2016, GLOBALT, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Klima debat – Hvornår f… vågner vi op?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.