Ungdomsoprør fra Ghettoen!

Ungdomsoprør fra Ghettoen!

Skal unge med anden etnisk baggrund end dansk tage hul på tabuer i deres familier? Forbudt kærlighed, arrangerede ægteskaber og social kontrol af undertrykkende traditioner og normer, der stammer fra en kultur langt fra Danmark på mere end én måde.
Vollsmose Ungdomsråd havde inviteret til debatmøde med hhv. Ahmad Mahmoud, der har skrevet selvbiografien ”Sort land” – en beretning om en voldelig opvækst i en palæstinensisk flygtningefamilie i et social boligbyggeri i udkanten af København – og dansk – afghanske Geeti Amiri, der de senere år har skrevet blogs på hhv. Berlingske, Politiko og Ekstrabladet – blogs der ofte handler om behovet for en nydansk kvindekamp.

Udgivet 2016, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Ungdomsoprør fra Ghettoen!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.